Dobrodošli!

Dekorativne stenske nalepke

Dekorativne stenske nalepke
Velika izbira dekorativnih stenskih nalepk z različnimi motivi.

Kaj je stenska nalepka? Stenska

nalepka je okras oz. nalepka, ki je pritrjena na steno v bivalnem domu kot dodatna estetika k celotni zasnovi doma. stenske nalepke se razlikujejo po velikosti in imajo veliko različnih oblikovalskih stilov, od besedila do barvitih ilustracij do celo fotografij in abstraktnih oblik. stenske nalepke so zelo pogoste v otroških spalnicah, saj olajšajo okrasitev otroške sobe in sčasoma spreminjajo dekoracijo, saj je zalo preprosto odstraniti nalepko.

stenske nalepke, znane tudi kot stenske umetniške nalepke ali pritrdilci na steno, so zabavni okrasni izrezi, ki jih lahko postavite v kateri koli prostor doma. Okrasitev z nalepkami je namenjena vsaki osebi, vseh starosti in vsakemu slogu notranje opreme. stenske nalepke in nalepke oz. nalepke za steno so običajno narejene iz vinila ali oblike laminata z lepilom na zadnji strani, ki se razlikuje med pasto in samolepilnim materialom za večkratno uporabo. To je sorazmerno poceni način, kako dolgočasno steno ali prostor prenoviti v mini obliki. Za nov videz vašega doma ne potrebujete dolgih ur dela, snemanja robov ali premikanja pohištva. Preprosto izberite stensko nalepko, ki vam je najbolj všeč, in spremenite videz sobe v manj kot eni uri!

izdelam.si
Nalepke v ponudbi so priljubljena izbira in so na voljo v majhnih in velikih velikostih. Kot stenske nalepke za kuhinjo, spalnico ali kopalnico uporabite nalepko s citatom. Poiščite smešen citat ali tisto stensko nalepko, ki vas navdihuje, da ste boljše volje. Poiščite nalepko, ki vas nasmeji!

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE

VARNOSTNE OPOZORILNE NALEPKE


AVTO NALEPKE