Dobrodošli!

Dekorativne stenske nalepke

Dekorativne stenske nalepke
Velika izbira dekorativnih stenskih nalepk z različnimi motivi.

Samolepilne dekorativne stenske nalepke so vse bolj popularne pri dekoraciji vašega doma, pisarne, delavnice…


Izdelujemo jih iz kvalitetne matirane folije nemškega proizvajalca. Na izdelane dekorativne stenske nalepke vam nudimo tudi 12 mesečno garancijo.

Dekorativne stenske nalepke smo najprej začeli srečevati v raznih moderno urejenih trgovinah, zadnje čase pa jih vse več ljudi uporablja v svojih domovih. Dekorativne stenske nalepke namreč dajo vaše prostoru popolnoma nov videz. Spremenite 2D steno v prostor vaše domišljije!

Trudimo se, da bo izbor dekorativnih stenskih nalepk v naši ponudbo čim bolj obširen in bo zajemal vse tematike, da se bo našla primerna dekorativna stenska nalepka za vsak okus.

stenske nalepke  lahko uporabite v vašem lokalu ali trgovini in s tem popolnoma spremenite podobo lokala oz. trgovine po svojem okusu. Dekoracija s pomočjo stenske nalepke. Popestritev doma s pomočjo stenske nalepke. Popolna stenska dekoracija.

stenske nalepke so računalniško strojno izrezane, tako po namestivi ostane na steni samo želen motiv (npr. izrezane črke na steni) ... 

Če imate zamisel za svojo dekorativno stensko nalepko, nam to posredujte in izdelali vam bomo dekorativno stensko nalepko po vašem okusu v željeni dimenziji in barvi po ugodni ceni.

Če ne najdete prave nalepke nam sporočite, kaj približno iščete in za vsa se bomo potrudili poiskati ali izdelati pravo dekorativno stensko nalepko.

Oglejte si naš katalog stenskih in avto nalepk.

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE

VARNOSTNE OPOZORILNE NALEPKE


AVTO NALEPKE