Dobrodošli!


A
FNA, spletna prodaja, Boštjan Podvratnik s.p. 
Ulica Janka Vrabiča 8, SI-3320 Velenje 
ID št. za DDV: SI51030179
Matična številka: 6668399 
TRR: SI56 6100 0000 8343 705 Delavska hranilnica d.d.
Registrirano pri AJPES, izpostava Velenje, pod zaporedno številko vpisa: 316-13-00667-2014.

E-naslov: info@dobraizbira.com
Telefon:  + 386 (0)41 602 992
Fax:         + 386 (0)3 891 91 52

(osebni prevzem izdelkov na sedežu podjetja ni možen brez predhodnega dogovora!)

Spletni naslovi podjetja:
http://www.elektrotrgovina.si
http://www.izdelam.si
http://www.prodajalna.si


Podjetje AFNA, Računalniške in Internetne storitve, Boštjan Podvratnik s.p., je bilo ustanovljeno leta 2006. V letu 2014 smo izključili storitve in dejavnost preusmerili samo v spletno prodajo, tako smo se preimenovali v podjetje AFNA, spletna prodaja, Boštjan Podvratnik s.p.

Vizija podjetja je utrditev položaja in povečanje prepoznavnosti spletnega trgovca. Dolgoročne poslovne povezave in partnerski odnosi. Doseganje in izboljševanje kakovosti na vseh ravneh poslovanja. Postati želimo konkurenčno podjetje in prevzeti delež prodaje preko spleta. V preteklosti smo se marsikaj naučili, zato si bomo prizadevali odstraniti vse morebitne prepreke za doseganje zastavljenih ciljev. Zavedamo se, da je kupec z vsakim nakupom zahtevnejši in temu se tudi prilagajamo. Cilj h kateremu stremimo je zadovoljen kupec, ki je naša najboljša reklama, katere se ne da kupiti, saj prav na osnovi tega širimo svoj krog kupcev.

Naše glavne dejavnosti so prodaja in servis računalnikov in računalniške opreme, ter prodaja avdio/video akustike, videonadzornih sistemov ... (http://www.prodajalna.si), prodaja elektromateriala "elektromaterial", izdelava in gostovanje spletnih strani ter registracija domen, grafično oblikovanje ... (http://www.dobraizbira.com), izdelava in tisk stenskih nalepk, promocijskih/unikatnih daril ... (http://www.izdelam.si).

V podjetju AFNA nudimo strokovne in kakovostne storitve, zagotavljamo celovito podporo pri prodaji. Omogočamo vam hiter, enostaven in varen spletni nakup brez stresnih situacij, telefonsko pomoč, svetovanje, hitro dostavo, garancijo nakupa in najbolj pomembno, da dobite izdelek po vaših željah in izjemno ugodnih cenah!

Vsa naročila izvedemo z enako pozornostjo.