Dobrodošli!

Stenska nalepka Nosorog E0328

Poglej več

Stenska nalepka Nosorog E0328
9,90 €
Vse cene že vsebujejo 22% DDV.

Razpoložljivost: Ni na zalogi


Stenska nalepka "Nosorog E0328" za popestritev vaše stene.

Podrobnosti

stenska nalepka "Nosorog E0328" je odlična popestritev vašega doma. Na voljo je v 56 barvnih odtenkih. Vse odtenke folij redno držimo na zalogi. Nalepke so izdelane in odposlane predvidoma v 1-3 delovnih dnevih.

Odlikuje jo preprosto vzdrževanje in odlična obstojnost, saj je narejena iz visoko kvalitetne matirane samolepilne folije Oracal 638 Wall Art, nemškega proizvajalca, ki je namenjena za lepljenje na steno oz. katerokoli notranjo gladko površino. stenska nalepka ne pušča sledi lepila in izgleda kot del stene. (Omenjena folija je zaradi svojih specifikacij tudi veliko dražja od navadne folije).

stenske nalepke lahko imenujemo tudi stenski tattoo ali tetovaža in imajo pri dekoriranju prostora neskončne možnosti saj z dodano preprosto grafiko ali napisom lahko popolnoma spremenite videz in občutek prostora kjer se nahajate. stenske nalepke so tudi cenejše od barvanja in jih je veliko lažje odstraniti ter jih nadomestiti z novimi ko se naveličate izgleda starih stenskih nalepk. stenske nalepke so računalniško izrezane visoko kvalitetne matirane folije, ki so izjemno prilagodljive in jih lahko uporabimo dobesedno povsod. Uporabite jih za okrasitev zidov, tal, oken in vrat, podajo se tudi stropu in pohištvu, pravzaprav jih lahko uporabite na vsaki gladki površini vašega doma, možnosti je res neskončno… 

Če ste naveličani praznih sten v svojem domu, pisarni, delavnici... so naše stenske nalepke odlična popestritev vašega prostora.

Vse naše stenske nalepke so narejene v Sloveniji in na jih nudimo 12 mesečno garancijo.

Povprečna namestitev traja od 5-30 minut. S pravilno namestitvijo vam bodo služile kar nekaj časa.

Pred namestitvijo preverite, kako bo nalepka videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo mesto zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njeno postavitev odločate poljubno. Izgled nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen, torej kako lahko izgleda. Ni nujno, da je vaša postavitev enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

Za namestitev potrebujete:
- Površino, ki je čista in brez sledi maščob
- Škarje (odvisno od motiva)
- »Krep« lepilni trak
- Navodilo za namestitev (je priloženo paketu)
- Kartica za glajenje (gladilka)

Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.).
Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo.

stenske nalepke lahko umijete in enostavno prestavite na drugo lokacijo. Kadar koli želite narediti to spremembo, nalepke enostavno odstranite in jih prestavite tja, kamor želite. Uporaba dekoracije na steni je hiter in enostaven način za poživitev vaših prostorov. Montaža stenske nalepke na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino je enostavna.

stenske nalepke se lahko naredi v poljubnih dimenzijah in barvah. Če niste našli primerne dimenzije ali motiva (le-te dodajamo dnevno) nam to prosimo sporočite (info@dobraizbira.com) in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Opombe:
- Barvni odtenek nalepke na vašem zaslonu in v živo se lahko malenkost razlikuje zaradi različnih nastavitev zaslona.
- Kompleksnejše nalepke ali nalepke sestavljene iz dveh različnih barv, lahko pridejo v večih delih zaradi lažje montaže.
- Prikazana slika stenske nalepke v prostoru je simbolična.

Oglejte si naš katalog stenskih in avto nalepk.


Dodatni podatki


Kupci so si ogledali še

Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.