Dobrodošli!

Stenska nalepka "Okno" Gore U1038

Stenska nalepka "Okno" Gore U1038
19,90 €
Vse cene že vsebujejo 22% DDV.

Razpoložljivost: Ni na zalogi


Tiskana dekorativna stenska nalepka "Okno" Gore U1038 za popestritev vaše stene.

Podrobnosti

Tiskana dekorativna stenska nalepka "Okno" Gore U1038" je odlična popestritev vašega doma. 

Odlikuje jo preprosto vzdrževanje in odlična obstojnost, saj je narejena iz visoko kvalitetne matirane samolepilne folije proozvajalca HP, ki je namenjena za lepljenje na steno oz. katerokoli notranjo gladko površino. stenska nalepka ne pušča sledi lepila in izgleda kot del stene. (Omenjena folija je zaradi svojih specifikacij tudi veliko dražja od navadne folije).

stenske nalepke lahko imenujemo tudi stenski tattoo ali tetovaža in imajo pri dekoriranju prostora neskončne možnosti saj z dodano preprosto grafiko ali napisom lahko popolnoma spremenite videz in občutek prostora kjer se nahajate. stenske nalepke so tudi cenejše od barvanja in jih je veliko lažje odstraniti ter jih nadomestiti z novimi ko se naveličate izgleda starih stenskih nalepk.

Če ste naveličani praznih sten v svojem domu, pisarni, delavnici... so naše stenske nalepke odlična popestritev vašega prostora.

Pred namestitvijo preverite, kako bo nalepka videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo mesto zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njeno postavitev odločate poljubno. Izgled nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen, torej kako lahko izgleda. Ni nujno, da je vaša postavitev enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

Za namestitev potrebujete:
- Površino, ki je čista in brez sledi maščob
- Škarje (odvisno od motiva)
- »Krep« lepilni trak
- Navodilo za namestitev (je priloženo paketu)
- Kartica za glajenje (gladilka) - odvisno od motiva

Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.).
Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo.

stenske nalepke se lahko naredi v poljubnih dimenzijah in barvah. Če niste našli primerne dimenzije ali motiva (le-te dodajamo dnevno) nam to prosimo sporočite (info@dobraizbira.com) in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Opombe:
- Barvni odtenek nalepke na vašem zaslonu in v živo se lahko malenkost razlikuje zaradi različnih nastavitev zaslona.
- Kompleksnejše nalepke ali nalepke sestavljene iz dveh različnih barv, lahko pridejo v večih delih zaradi lažje montaže.
- Prikazana slika stenske nalepke v prostoru je simbolična.

Oglejte si naš katalog stenskih in avto nalepk.


Dodatni podatki


Kupci so si ogledali še

Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.